Parkering i Kolding: Nye fleksible P-skrabebilletter

- De nye P-skrabebilletter er ideelle til turister og andre gæster, men kan købes af alle, siger afdelingsleder Martin Pape fra kommunens trafikafdeling.

- Hidtil har vi haft en slags skrabebillet. Den kostede 35 kr. og havde en gyldighed på én dag. Fordelen ved den nye billet er, at den gælder et døgn. Det gør det nemmere for hotelgæster, som for eksempel kommer kl. 15 og tager af sted kl. 11 den følgende dag. De kan nu nøjes med én skrabebillet, hvor de før skulle have to, siger Martin Pape og fortsætter:

- Samtidig kan man nu få en pæn rabat, hvis man opholder sig flere dage i Kolding og køber en skrabebillet, der gælder tre eller syv døgn, siger Martin Pape.

De tre P-skrabelicenser, som blev vedtaget af byrådet 28. januar, sælges i Kolding Kommunes netbutik, i By- og Udviklingsforvaltningen på Nytorv 11 samt på de overnatningssteder, som ønsker at tilbyde dem til deres gæster.

Hvis du har en gammel P-skrabebillet, kan den stadig bruges, men du kan også vælge at få den byttet til en af de nye P-skrabebilletter, som er gyldige et døgn. Du skal blot henvende dig i By- og Udviklingsforvaltningen.

Med introduktionen af de nye fleksible P-skrabebilletter forsvinder en særlig P-licens, som kun har været solgt til turister.

- Vi må ikke gøre forskel på turister og andre borgere, så vi var nødt til at droppe den såkaldte turistlicens. I stedet har vi i samarbejde med Visit Kolding udviklet disse nye attraktive skrabelicenser, slutter Martin Pape.

Priserne for de nye skrabebilletter er:
• Et døgn: 35 kr.
• Tre døgn: 70 kr.
• Syv døgn: 150 kr.

Dagens Gossip