Parti vil demonstrere for at lukke grænsen: Nu griner folk ad en spøjs detalje i indbydelsen

Partiet Stop Islamiseringen Af Danmark (SIAD) har i flere år slået på tromme for at begrænse indvandringen og lukke grænsen til Tyskland.

I den forbindelse har partiet indkaldt til demonstration i Padborg den 6. december. Nu er indkaldelsen gået viralt. Men det er ikke på grund af budskabet.

Folk griner derimod af en lille detalje.

- HVIS vi arrangerer bus-transport til demonstration Luk grænsen NU! i Padborg d. 6. dec. - og efterfølgende handel i grænsekioskerne .. HVEM VIL DELTAGE 100%.. og betale f.eks.. 100,- for turen ?, skriver SIAD på sin Facebook-side.

Det får en del brugere til at løfte øjenbrynene, at partiet på den ene side kræver grænsen lukket og på den anden side gerne vil købe ind på den tyske side af grænsen i forbindelse med demonstrationen.

- Stærk politisk idealisme. Og tre poser Haribo for en tyver, skriver Thomas la Cour.

Læs også: Surmulende pige har svært ved at forblive vred på sin far, da hendes sko siger uventet lyd

- Lukker I så grænsen før eller efter I har handlet toldfrit?, spørger Michael Engelsted Zimmermann.

- Rigtige nationalister handler ind syd for grænsen. Hvor sødt, skriver Peter Tagesen. Partiet har ikke kommenteret på de muntre kommentarer.

Se opslaget nedenfor.

HVIS vi arrangerer bus-transport til demonstration Luk grænsen NU! i Padborg d. 6. dec. - og efterfølgende handel i grænsekioskerne .. HVEM VIL DELTAGE 100%.. og betale f.eks.. 100,- for turen ?

Posted by Partiet SIAD Stop Islamiseringen Af Danmark on Thursday, November 12, 2015

 

Dagens Gossip