Partifæller rasende: DF'er sviner byer til i fuldskab

Fuck Nordborg. Fuck Sydals.

Sådan lød nogle af de overraskende udbrud på Lars Dyhr Hansens (DF) Facebook-profil tidligere på ugen, efter han havde fået en tår over tørsten. Det skriver jv.dk.

Læs også: Her er kommunalvalgets frækkeste kandidat

Det er er partiets spidskandidat, Stefan Lydal, rasende over, og han opfordrer vælgerne til at stemme på andre af partiets kandidater og ikke Lars Dyhr Hansen.

- Hvis han bliver valgt, skal vi nok give ham et kursus i, hvordan man bruger Facebook - både når man er ædru og fuld, siger Stefan Lydal.

Læs også: Fri bar for stemmer var ulovligt: Venstre trækker tilbud tilbage

Partiets byrådsmedlem Jan Rytkjær Callesen er også chokeret.

- Jeg forstår ikke, hvorfor han gør det. Det er jo i fuldskab og ment som sjov. Men det er absolut ikke sjovt, at han gør grin med min by og ja, min kommune. Jeg er bange for, at det kan gå ud over vores valgresultat, siger han.

Lars Dyhr Hansen har fjernet opslagene på Facebook. Ved en artikel på den lokale netavis sønderborgnyt.dk skriver han:

- Ha ha – ja, det tegner meget godt situationen, selvom det er i uddrag. Jeg havde fået et par over tørsten og var i drillehumør – men mine vitser var dårlige, og det endte med slet ikke at være sjovt. Det beklager jeg dybt. Selvom jeg åbentlyst ikke kan levere dem, savner jeg alligevel nogle humoristiske indslag i debatten.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Dagens Gossip