Pas på: Her er indbrudstyvenes nyeste trick

Skrevet af Sol Stoffregen

10/02/2015

Dagens topnyheder

Uge 7 er ikke kun paradis for børnefamilier, der holder vinterferie, men tilsyneladende også for indbrudstyve. Det har man erfaret i Kalundborg på Vestsjælland, hvor flere villakvarterer er ramt af indbrud i disse dage.

Opmærksomme villaejere på Solbakken-Lynggård-kvarteret i Kalundborg har bemærket, at der bliver sat tape hen over låsen på flere hoveddøre. Den observation får nærpolitiet i Kalundborg til at sætte tapen i forbindelse med indbrudene. Det skriver sn.dk.

Læs også: 8 gode råd: Sådan holder du indbrudstyven fra døren, mens du er på vinterferie

- Vi har fået anmeldelser om mindst otte indbrud, som nu bliver undersøgt, fortæller chef for nærpolitiet i Kalundborg, Per Kragh, der er sikker på, at indbruddene er organiseret, og at tyvene er professionelle.

Politiet kan kun opfordre borgerne til at være ekstra opmærksomme og ringe til politiet, hvis de støder på noget mistænkeligt.

Læs ogsåAdvarsel: Med dette trick ved indbrudstyvene, om du er hjemme

Tidligere har Dagens.dk skrevet om, at politiet advarer mod indbrudsbander, der markerer huse, som de anser for at være egnede til indbrud, med tændstikker ved hoveddøren, mærker på postkassen, tegn på husnumre, store grene eller affald i indkørslen og mange andre kreative påfund.

Grundejerforeningerne i de berørte områder har sendt advarsler ud til villaejerne.