Pas på: Snydepelse ringer folk op og lader som om, det er en undersøgelse

OPDATERING: Der er ingen grund til at være bekymret over denne rundringning. Der var tale om en undersøgelse, denne gang fra Sundhedsministeriet.

Du skal knalde røret på og evt. ringe 114, hvis du bliver ringet op af mistænkeligt personer, der siger, de ringer fra et ministerium eller andre, der ønsker at lave en forbrugerundersøgelse.

Det advarer Aalborg Kommune og Nordyllands Politi om her til aften. 

- Flere borgere har oplevet at blive ringet op af en person, der oplyser, at man ringer fra et ministerium og giver indtryk af, at man er i gang med en brugerundersøgelse. Derefter bliver der spurgt ind til personlige oplysninger så som adresse og cpr.nummer, ligesom der blandt andet spørges omkring evt. modtagelse af hjemmehjælp, og hvor ofte hjælpen kommer, lyder meldingen fra politiet.

Læs også: Advarsel: Der er fup-beskeder i omløb

Funktionschef i hjemmeplejen, Aalborg Kommune, Michael Binderup har ikke kunnet få bekræftet, om der virkelige er sat gang i en brugerundersøgelser, men indtil videre ønsker han og kommunen at advare borgere mod at give oplysninger i forbindelse med sådanne opkald.

Hvis personerne henvender sig ved din dør, skal du selvsagt heller ikke lukke dem ind eller tale med dem, men i stedet ringe 114. 

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip