Pas på: Tricktyve på spil i Odsherred

Et par tricktyve har formentlig været på spil hos to ældre kvinder i Odsherred.

I går ved 15.40-tiden ringede en mand og en kvinde på hos en 92-årig kvinde på Vallekildevej i Odsherred. De spurgte om de kunne låne toilettet.

Det accepterede den ældre kvinde. Den kvindelige tyv gik på toilettet, mens manden opholdt den 92-årige kvinde. Men i stedet for at bruge toilettet, gik kvinden ind i soveværelset og stjal et mindre kontantbeløb. Herefter forsvandt de to personer fra stedet.

Manden beskrives som sydlandsk af udseende, 20-30 år, kraftig af bygning, kort sort hår. Han var iført flerfarvet sportstøj og talte dansk.

Kvinden beskrives som 20-30 år, sydlandsk af udseende. Høj og tynd, sort – formentlig kort hår. Hun var iført hvid cottoncoat og talte dansk.

Forsøg på tricktyveri

Ved 16.30-tiden fik Midt- og Vestsjællands Politi et opkald fra en 79-årig kvinde på Kalundborgvej i Odsherred.

Den 79-årige havde været udsat for noget lignende, idet en 30-årig mand havde ringet på døren og spurgt om der var en campingplads i området og om han måtte låne toilettet.

Den 79-årige ville ikke låne manden sit toilet, men manden skubbede hende til side og gik ind i huset, hvor han gik lidt rundt. Kvinden bad manden om at forlade huset, hvilket han gjorde.

Han satte sig ind i en Bordeauxrød stationcar og kørte herefter fra stedet. I bilen sad endnu en person, som den 79-årige ikke kunne beskrive nærmere.

Manden beskrives som sydlandsk af udseende, cirka 30 år, 165-170 centimeter høj, spinkel af bygning og sort karseklippet hår. Han var iført en sort t-shirt og flerfarvede shorts.

Politiet har en kraftig mistanke om at der er tale om de samme personer, ved begge forhold, og at personerne muligvis også kan sættes i forbindelse med indbrud i området.

Politiet vil gerne høre fra borgere i området, der kan bidrage med oplysninger om personerne, eller bilen. Det kan ske til nærpolitiet i Nykøbing Sjælland på 1-1-4.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip