Pas på: Tricktyve på spil i Odsherred

Et par tricktyve har formentlig været på spil hos to ældre kvinder i Odsherred.

I går ved 15.40-tiden ringede en mand og en kvinde på hos en 92-årig kvinde på Vallekildevej i Odsherred. De spurgte om de kunne låne toilettet.

Det accepterede den ældre kvinde. Den kvindelige tyv gik på toilettet, mens manden opholdt den 92-årige kvinde. Men i stedet for at bruge toilettet, gik kvinden ind i soveværelset og stjal et mindre kontantbeløb. Herefter forsvandt de to personer fra stedet.

Manden beskrives som sydlandsk af udseende, 20-30 år, kraftig af bygning, kort sort hår. Han var iført flerfarvet sportstøj og talte dansk.

Kvinden beskrives som 20-30 år, sydlandsk af udseende. Høj og tynd, sort – formentlig kort hår. Hun var iført hvid cottoncoat og talte dansk.

Forsøg på tricktyveri

Ved 16.30-tiden fik Midt- og Vestsjællands Politi et opkald fra en 79-årig kvinde på Kalundborgvej i Odsherred.

Den 79-årige havde været udsat for noget lignende, idet en 30-årig mand havde ringet på døren og spurgt om der var en campingplads i området og om han måtte låne toilettet.

Den 79-årige ville ikke låne manden sit toilet, men manden skubbede hende til side og gik ind i huset, hvor han gik lidt rundt. Kvinden bad manden om at forlade huset, hvilket han gjorde.

Han satte sig ind i en Bordeauxrød stationcar og kørte herefter fra stedet. I bilen sad endnu en person, som den 79-årige ikke kunne beskrive nærmere.

Manden beskrives som sydlandsk af udseende, cirka 30 år, 165-170 centimeter høj, spinkel af bygning og sort karseklippet hår. Han var iført en sort t-shirt og flerfarvede shorts.

Politiet har en kraftig mistanke om at der er tale om de samme personer, ved begge forhold, og at personerne muligvis også kan sættes i forbindelse med indbrud i området.

Politiet vil gerne høre fra borgere i området, der kan bidrage med oplysninger om personerne, eller bilen. Det kan ske til nærpolitiet i Nykøbing Sjælland på 1-1-4.

Dagens Gossip