Passager på motorcykel dræbt: Dødsbilist fra Amager var fuld

En ægtepar på motorcykel blev søndag mast mellem to biler på Amager. Den 41-årige kvinde er natten til mandag død af sine kvæstelser.

Københavns Politi har sigtet en 46-årig mand i sagen. Manden sad bag rattet i den bil, som kørte ind i motorcyklen. Han er sigtet for spritkørsel og uagtsomt manddrab.

Ulykken skete søndag lidt før klokken 17 på Amager Strandvej ved Prags Boulevard - her holdt motorcyklen for rødt lys.

- Motorcyklen holder bag en anden bil for rødt, da en bil påkører dem bagfra. Først rammer han motorcyklen og derefter bilen foran, så motorcyklen bliver mast imellem dem, fortæller vicepolitikommissær Hans Sinding.

Motorcyklen blev ført af en 40-årig mand. Hans 41-årige hustru sad bagpå. Begge blev indlagt med kvæstelser efter ulykken. For kvindens vedkommende var kvæstelserne dødelige.

- Manden er alvorligt tilskadekommen, fortæller Hans Sinding.

Politiets efterforskning af sagen har vist, at føreren af den bil, som var skyld i ulykken, var påvirket af spiritus.

Manden er nu sigtet for spirituskørsel og uagtsomt manddrab, uagtsom legemsbeskadigelse samt for overtrædelse af færdselsloven.

Ofte vælger politiet at kræve spritbilister varetægtsfængslet, når der er tale om en dødsulykke. Det gør man som regel af hensyn til befolkningens retsbevidsthed.

Men i sagen fra Amager har politiet vurderet, at der ikke er grundlag for at kræve manden fængslet, og han er derfor blevet løsladt, fortæller Hans Sinding.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip