Pasta med laks, spinat, tomat og fløde

Denne ret er et hit i mit køkken, fordi den er så nem og er hurtig at lave - men selvfølgelig også fordi kombinationen af laks, spinat, tomat og fløde er en altid sikker vinder.

Til to personer skal du bruge:
200 gram gravad laks - naturel uden krydderier
150 gram pasta - gerne fuldkorn og gerne spaghetti eller båndpasta
Tre håndfulde frisk spinat
6-8 cherrytomater
En flaske cremefine til madlavning (250 ml)
Salt og peber
Eventuelt revet parmasan til pynt og ekstra smag

Sådan gør du:
Kog vand i en gryde og bring den i kog. Tilsæt pasta og salt.

Snit den friske spinat fint. Halvér cherrytomaterne. Skær laksen ud i mindre bidder.

Tænd en pande uden olie. Læg laksen på. Tilsæt kort efter spinater og cherrytomater. Når laksen er blevet mere lys i kødet og det værste vand fra spinaten er stegt væk, hældes cremefine over laks og grøntsager. Tilsæt salt og peber.

Vandet sies fra pastaen. Kom pastaen på panden sammen med laks, tomater, spinat og cremefine og bland det hele godt rundt.

Smag eventuelt til med salt og peber.

Server portionsvis. Drys eventuelt lidt revet parmasan henover og frisk basillikum.

God appetit.

Dagens Gossip

Dagens TV