Patrick Dempsey dyster i Le Mans på Discovery Channel

Hollywood-stjernen Patrick Dempsey, der er kendt fra Kanal 4-programmet "Greys hvide verden", har skiftet lægekitlen og skuespillet ud med benzin, fart og biler i hans livs største udfordring: Han skal deltage i det prestigefyldte 24 timers-løb Le Mans.

Discovery Channel er med på sidelinien i programmet ”Patrick Dempsey: Racing Le Mans” og følger Dempsey og hans team, når de forbereder sig til racerkørernes Mount Everest.

Programmet giver seerne mulighed for at følge alt fra kampen om at skaffe sponsorer og øve tidskørsler til selve prøvelserne under 24 timers-løbet, samt de mange tanker, Patrick Dempsey gør sig undervejs.

Demsey lægger på intet tidspunkt skjul på hans kærlighed til motorsporten og til det adrenalinsus, der følger med at køre:

- Jeg elsker det! Jeg har elsket det, siden jeg var barn. Der er noget over det, der bare...du tester virkelig dig selv. Du ser din egen frygt og nervøsitet i øjnene, og du bliver både mentalt og fysisk udfordret. Jeg tror, det er det, jeg kan lide ved sporten. Og så naturligvis det kammeratskab, man får opbygget med resten af holdet, siger Patrick Dempsey i en pressemeddelelse.

Du kan følge Patrick Dempsey og hans Porsche 911 GT3 RSR team, når de risikerer alt i Europas mest historiske motorløb fra i morgen klokken 23 på Discovery Channel.

Se billederne nedenunder...

Dagens Gossip