Patrick N.: Rudy er et bump på vejen mod noget større

Skrevet af admin

07/12/2015

Dagens topnyheder

Bokseren Patrick Nielsen har udelukkende sagt ja til lørdagens boksebrag mod Rudy Markussen for at gøre sine fans glade.

Det fortæller den 24-årige Albertslund-bokser før kampen i Brøndby Hallen mod den 14 år ældre Markussen.

- Jeg ser faktisk kampen som en gave til mine supporters, fordi de har givet så meget.

- Jeg gør det ikke for min egen skyld, det er for at give noget tilbage til dem. De ville have kampen, og derfor tog jeg den, siger Patrick Nielsen.

- Jeg er overhovedet ikke nervøs for Rudy, men ser bare kampen som et lille bump på vejen mod noget meget større i supermellemvægt, tilføjer han.

Patrick Nielsen led karrierens første nederlag for halvandet år siden, da han blev slået af russiske Dmitry Chudinov efter en skidt præstation. Siden nedturen i Moskva er det blevet til fem sejre.

Den kommende modstander, Rudy Markussen, gjorde tidligere i september comeback efter tre års pause, da veteranen slog en georgisk modstander i Frederikshavn.

Patrick Nielsen vurderer, at han har langt mere tempo i forhold til Markussen.

- Jeg har arbejdet med hurtighed og masser af aggressivitet i min boksning. Mit tempo vil give Rudy store problemer.

- Det hele kan være overstået allerede i de første omgange. Jeg ved simpelthen, at jeg tæver Rudy, siger Patrick Nielsen.

Nielsens rekordliste lyder på 27 sejre - de 13 på knockout - og et enkelt nederlag. Markussen har 39 sejre - 26 på knockout - og tre nederlag i sin professionelle karriere.

/ritzau/