Patrick N.: Rudy er et bump på vejen mod noget større

Bokseren Patrick Nielsen har udelukkende sagt ja til lørdagens boksebrag mod Rudy Markussen for at gøre sine fans glade.

Det fortæller den 24-årige Albertslund-bokser før kampen i Brøndby Hallen mod den 14 år ældre Markussen.

- Jeg ser faktisk kampen som en gave til mine supporters, fordi de har givet så meget.

- Jeg gør det ikke for min egen skyld, det er for at give noget tilbage til dem. De ville have kampen, og derfor tog jeg den, siger Patrick Nielsen.

- Jeg er overhovedet ikke nervøs for Rudy, men ser bare kampen som et lille bump på vejen mod noget meget større i supermellemvægt, tilføjer han.

Patrick Nielsen led karrierens første nederlag for halvandet år siden, da han blev slået af russiske Dmitry Chudinov efter en skidt præstation. Siden nedturen i Moskva er det blevet til fem sejre.

Den kommende modstander, Rudy Markussen, gjorde tidligere i september comeback efter tre års pause, da veteranen slog en georgisk modstander i Frederikshavn.

Patrick Nielsen vurderer, at han har langt mere tempo i forhold til Markussen.

- Jeg har arbejdet med hurtighed og masser af aggressivitet i min boksning. Mit tempo vil give Rudy store problemer.

- Det hele kan være overstået allerede i de første omgange. Jeg ved simpelthen, at jeg tæver Rudy, siger Patrick Nielsen.

Nielsens rekordliste lyder på 27 sejre - de 13 på knockout - og et enkelt nederlag. Markussen har 39 sejre - 26 på knockout - og tre nederlag i sin professionelle karriere.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip