Patrick Nielsen bokser to år mere hos Team Sauerland

Skrevet af admin

29/10/2015

Dagens topnyheder

Den 24-årige højrefodsbokser Patrick Nielsen har sat pen til papir forud for danskerbraget mod Rudy Markussen 12. december i Brøndby Hallen.

- Jeg er rigtig glad for at forlænge min kontrakt med Team Sauerland, siger Patrick Nielsen og forklarer den toårige forlængelse således:

- De er de største og bedste promotorer, så der er ikke noget bedre sted for mig at være. Jeg har været med dem, siden jeg var 18 år, og de har sørget for, at jeg har fået en karriere ud af det, som jeg elsker.

- De har altid givet mig den bedste træning og de bedste faciliteter og har konsekvent givet mig store kampe. Min drøm har altid været at blive verdensmester, og jeg er sikker på, at med deres vejledning bliver drømmen en realitet.

Promotor Nisse Sauerland er glad for at fortsætte samarbejdet med Patrick Nielsen, som bliver betegnet som "en fantastisk fyr og en usædvanlig talentfuld bokser".

- I løbet af de seneste seks år har vi set ham vokse fra en 18-årig begynder til et af Europas største talenter, og jeg mener virkelig, at vi kun har set begyndelsen på Patricks sande potentiale.

- Han har en hård kamp mod Rudy Markussen 12. december, som han skal overvinde, men hvis han gør det, så forventer vi at se ham i en kamp om en VM-titel tidligt næste år, siger Nisse Sauerland.

Patrick Nielsens manager, Simon Lundt Hansen, er tilfreds med aftalen.

- Som manager er det min opgave at beskytte min bokser og sikre, at han får de bedst mulige tilbud, siger Simon Lundt Hansen.

- Med Team Sauerland ved jeg, at Patrick får de allerbedste. Der er ikke andre promotorer i Danmark, der kan tilbyde, hvad de kan. De har setuppet, kontakterne og ekspertisen til at tage Patrick til det næste skridt i hans karriere.

- Vi er glade for at have underskrevet for yderligere to år og ser frem til at fortsætte vores lange og succesfulde samarbejde, siger han.

/ritzau/