Patrick Nielsen hånet af modstander

Den 25-årige sydamerikaner er i hvert fald kommet ganske uimponeret til Danmark.

- Han (Patrick Nielsen, red.) er bare en bokser på vej op i sin karriere. Han er ikke noget specielt. Han føler sig allerede som den næste mester. Patrick er for stolt af sig selv. Men det er da godt at have tro på sig selv. Jeg har dog forberedt mig godt, og jeg er kommet her for at vinde, siger Crispulo Javier Andino.

Argentineren skal forsøge at tage WBA Intercontinental-titlen i mellemvægt fra Patrick Nielsen. Crispulo Javier Andino er modsat danskeren blevet slået flere gange i sin professionelle boksekarriere. Fem nederlag er det blevet til i 22 kampe.

Så den 22-årige dansker bliver nok ikke bare sådan uden videre rystet af en omgang beskidt snak på sin egen hjemmebane. Samtidig føler Patrick Nielsen, at han efterhånden har fået massiv opbakning i den danske befolkning.

- Jeg tror, at min medvirken i TV-programmer har åbnet en masse øjne i befolkningen. Hr. og fru Danmark så den gode side af mig i 'Vild med Dans', og jeg fik også et yngre publikum, da jeg var med i 'Paradise Hotel'. Jeg er utrolig glad for, at jeg har prøvet alle de her ting. Det har gjort, at danskerne ikke bare ser mig som ham med tatoveringer over det hele, men som en god dreng. Jeg tror, at folk tidligere har set mig som værende meget værre end jeg er i virkeligheden, og det kan godt være et problem for nogle. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip