Patrick Nielsen vil kopiere Froch-jab

- Jeg synes, det var trist, at Mikkel tabte, men Froch var den rigtige vinder af den kamp. Det var som om, at Mikkel manglede det ekstra gear, som Froch havde. Froch ødelagde Mikkel med sit jab. Jeg kan helt sikkert lære noget af sådan en kamp. Jeg kunne se, at jabbet hele tiden ødelagde alt, hvad Mikkel prøvede at sætte op. Det er helt sikkert en ting, jeg vil prøve at kopiere og selv få til at virke. Jeg har trænet rigtig meget på jabbet. Forhåbentligt virker det, siger Patrick Nielsen, der altså inden længe vil få svar på, om den hårde træning har gavnet ham.

Og Patrick Nielsen, der stadig er ubesejret i sin professionelle boksekarriere, investerer da også hårdt i sin træning. For nylig skiftede Patrick og broderen Micki til den amerikanske træner Joey Gamache for at forbedre deres træning endnu mere.

Det betød samtidig, at boksebrødrene flyttede tilbage til København efter fire lange år i Berlin.

- Min tid i Berlin har været rigtig kedelig. Det er bagsiden af guldmedaljen. Der var ikke noget at lave. Ingen venner, intet socialt liv. Vi var der bare kun for træningens skyld. Så man får da et godt brødreforhold. Jeg savnede Danmark, min familie og mine venner. Så jeg er utrolig glad for at komme hjem nu, siger Patrick Nielsen.

Patrick Nielsen går i ringen for at forsvare sin WBA Intercontinental-titel i mellemvægt lørdag aften i NRGi Arena i Aarhus. 

Dagens Gossip