Paul Potts gæster Danmark til gallepremiere

I 2007 ændrede livet sig radikalt for mobiltelefonsælgeren Paul Potts. Han gik til audition på den første sæson af "Britain's got Talent" og efterlod både dommere og publikum i tårer. YouTube klippet, hvor han synger Puccinis "Nessun Dorma", er siden blevet set af tæt ved 120 millioner mennesker.

Paul Potts vandt konkurrencen og udgav senere singlen  "One Chance", der røg ind som nr. 1 i 13 lande verden over.

Filmen "One Chance" er den utrolige og rørende historie om fænomenet Paul Potts, der i anledning af danmarkspremieren torsdag den 16. januar, besøger København for at deltage i gallapremieren i Imperial tirsdag den 14. januar.

Paul Potts har sin hustru Julie-Ann Potts med sig til København, og det var netop "Julz", der i sin tid gav Paul Potts modet til at forfølge sin drøm. Der lå nemlig mange sten på vejen til succes for Paul Potts, der blev mobbet det meste af sit liv og altid skulle kæmpe for anerkendelse.

Men tingene begyndte at vende, da han mødte sit livs kærlighed. Imod alle odds og alles forventninger kæmpede han for sin drøm og endte med at slå benene væk under hele verden med sit talent.

"One Chance" er instrueret af David Frankel, der tidligere har instrueret "The Devil wears Prada", "Marley and Me" og "Hope Springs".

I "One Chance" spiller den britiske komiker og skuespiller James Corden rollen som Paul Potts, mens Alexandra Roach spiller hans kæreste og hustru Julie-Ann. Den respekterede skuespillerinde Julie Walters er Paul Potts mor Yvonne, mens Colm Meaney spiller faren Roland.

Filmen er nomineret til en Golden Globe i kategorien "Bedste originale sang" for "Sweeter than Fiction", som er sunget af Taylor Swift.

"One Chance" er i øvrigt udvalgt som årets første Biografklub Danmark film og får premiere i 101 byer landet over.

Dagens Gossip