Paul Walkers datter sagsøger Porsche: I er skyld i, at min far døde

For to år siden mistede den i dag 16-årige Meadow Walker sin far i en forfærdelig ulykke.

Og i to år har hun ifølge eget udsagn levet i uvished om, hvem der bærer ansvaret for ulykken, der kostede hendes far livet.

Men i mandags valgte datteren endelig at placere ansvaret. Hun sagsøger nemlig bilgiganten Porsche for manglende sikkerhed i den bil, Paul Walker kørte galt i tilbage i 2013. Hun mener, at ulykken, der dræbte hendes far, kunne have været forhindret, hvis Porsche havde haft sikkerheden i orden, oplyser Reuters.

Ulykken skete tilbage i november 2013, hvor føreren af bilen med Paul Walker i, den 38-årige Roger Rodas, efter alt at dømme mistede herredømmet og kørte galt. Efterfølgende brød bilen i brand. Både Walker og Rodas blev dræbt i ulykken, men politiet kunne ikke straks afgøre, om det var den høje fart eller en mekanisk fejl i bilen, der var skyld i ulykken.

Læs også: Hjerteskærende: Se Paul Walkers datters enkle og rørende opslag på fars dag

I sagsanlægget fra Paul Walkers datter fremgår det, at der var store problemer med blandt andet bilens sikkerhedsseler, og at Porsche var velvidende om, at bilen havde mange lignende sikkerhedsmæssige fejl.

Problemet med sikkerhedsselerne var skyld i, at Walker brækkede ribbenene, blev fanget i bilen og først afgik ved døden, da bilen brød i brand, fremgår det af sagsakterne.

- Havde det ikke været for disse fejl i bilen, ville Paul Walker stadig være i live i dag, står der yderligere i anklagen.

Porsche har endnu ikke svaret på beskyldningerne, men udtalte tilbage i april, at de mener, at Rodas var skyld i ulykken.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip