Paul Walkers »Fast & Furious«-figur pensioneres

Paul Walkers figur i »Fast & Furious«-filmene bliver sendt på pension efter skuespillerens død i slutningen af november. Ifølge branchebladet Hollywood Reporter har det været oppe til overvejelse at slå Brian O’Conner ihjel, men producenten vælger en mindre dramatisk løsning.

Walkers medspiller Vin Diesel forsikrede kort efter kollegaens død, at den syvende film i serien ville blive gjort færdig, og at Walker ville medvirke, men først nu har Universal Pictures afgjort, hvordan skuespilleren forlader actionserien. Hollywood Reporter vil vide, at O’Conner bliver pensioneret »på en måde, der både vil tilfredsstille seriens fans og gøre brug af de sidste optagelser med Walker«.

»Studiets ledelse har fået det eksisterende manuskript justeret på en sådan måde, at Walker fortsat er en del af handlingen, men også skrives ud, således at serien kan fortsætte uden ham«, skriver bladet.

Efter den reviderede produktionsplan får »Fast & Furious 7« verdenspremiere den 10. april 2015, hvilket er trekvart år senere end oprindeligt bebudet.

Walker blev dræbt ved en voldsom bilulykke den 30. november og det er netop kommet frem, at skuespillerens lig var så medtaget, at ingen af hans organer kunne bruges til donation.

Dagens Gossip