Paul Walkers tragiske død sætter filmoptagelser på pause

Hurtige biler og masser af action plejer at kendetegne "Fast and Furious"-filmene. Men nu er bilerne kørt i garage, lamperne på filmsettet er slukket og produktion sat på pause. 

Filmselskabet Universal var midt i optagelserne af "Fast and Furious 7", da en af hovedrolleindehaverne, Paul Walker, omkom i et tragisk biluheld. Efterfølgende har der været mange spekulationer omkring filmenes fremtid.

Derfor har filmselskabet Universal nu udsendt en officiel meddelelse omkring "Fast and Furious", skriver MTV News.

- Lige nu fokuserer vi på at vise omsorg for Paul Walkers familie og hele castet af filmen, skriver filmselskabet og fortsætter:

- Vi føler, at det er vores ansvar at stoppe optagelserne for et stykke tid, så vi kan overveje alle muligheder for at komme videre med serien. Vil vil holde fans af "Fast & Furious" informeret og kommer med yderligere informationer, når vi ved noget. Indtil da ved vi, at de vil slutte sig til os i sørgeperioden efter bortgangen af vores kære ven Paul Walker, slutter Universal.

Paul Walker omkom i en bilulykke, hvor bilen i høj fart ramte ind i en gadelygte og et træ og efterfølgende brød i brand. Årsagen til ulykken bliver stadig efterforsket.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip