Paulsen får to år i Mors-Thy

Mors-Thy Håndbold har endelig fået sin nye træner på plads, og det blev helt som ventet den tidligere træner Jan Paulsen der gør comeback.

Jan Paulsen, der sidste år førte klubben til DM-semifinalen har fået en kontrakt der foreløbigt løber resten af indeværende sæson samt hele næste sæson.

- Vi er meget glade og lettede i hele klubben - ingen tvivl om at de sidste par uger har været turbulente og pressede. Men nu har vi en løsning som alle har ønsket sig, og vi har fundet den indenfor de tidsrammer vi har sat os selv. Når nu vi lægger alt bag os, er det en rigtig god følelse, skriver klubledelsen på klubbens officielle hjemmeside

Jan Paulsen blev i sidste uge tilknyttet på en midlertidig kontrakt, men nu er parterne efter en lang dialog endelig blevet enige om en mere permanent tilknytning.

- Jeg kan kun bekræfte, at såvel jeg selv som mine rådgivere har haft en rigtig god dialog med klubben. Jeg kan mærke, at klubben har flyttet sig hen over sommeren, og jeg er glad for snakken og den behandling, jeg har fået, både da jeg trådte til i sidste uge, men også i de sidste dages forhandlinger, siger Jan Paulsen og fortsætter:

- Der har været et gensidigt ønske om at nå hinanden. Jeg er blevet præsenteret for de ændringer i såvel organisation som bestyrelse, som man har tænkt sig at gennemføre og kan mærke, at klubben har lært af situationen og af historikken - det tager jeg hatten af for.

Dagens Gossip