Peak Performance trækker ned i regnskabet hos IC Group

Den danske modekoncern IC Group solgte mere tøj fra selskabets kendte mærker i de tre første måneder af regnskabsåret 2015/16, og det fik både omsætning og bundlinje til at vokse.

Men ét mærke - Peak Performance - trækker ned i regnskabet for IC Group med en tilbagegang i omsætningen på 2,8 procent.

- Reduktionen var drevet af engroskanalen, mens nettoomsætningen i retailkanalen voksede pænt. Nettoomsætningen steg i Danmark og Sverige men blev reduceret i øvrige geografiske markeder, skriver IC Group i regnskabet.

Andre mærker i IC Groups butik - Tiger of Sweden og By Malene Birger - voksede henholdsvis 3,0 procent og 7,2 procent.

I den del af IC Group, som kaldes "ikke-kerneforretningen", klarede mærket Saint Tropez sig godt med en fremgang i omsætningen, mens der var mindre efterspørgsel efter Designers Remix, hvor omsætningen gik tilbage.

Samlet voksede de to mærker dog med 3,7 procent.

Modekoncernen kom ud af første kvartal i regnskabsåret 2015/2016 med et samlet resultat før skat på 169 millioner kroner.

Det er bedre end samme periode sidste år, hvor resultatet før skat lød på 142 millioner.

IC Group omsatte samlet for 843 millioner kroner mod 828 millioner i perioden sidste år og kan fastholde forevntingerne om, at omsætningen vil vokse fire procent i år.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip