Pedro overstråler alle i vildt Barcelona-comeback

22/12/2013

Lionel Messi manglede med en skade, Neymar var i karantæne, men heldigvis for FC Barcelona var Pedro søndag aften yderst målglad, da FC Barcelona på udebane vandt 5-2 over Getafe i Primera Division.

Getafe var overraskende foran med 2-0 efter et kvarters spil, men det rystede ikke det spanske mesterhold.

Inden pausen havde Barcelona bragt sig foran 3-2, og målscoreren var den samme alle tre gange. Pedro scorede et vaskeægte hattrick, og han gjorde det på under 10 minutter.

1-2-reduceringen faldt med 10 minutter tilbage af første halvleg, og derefter var Pedro ikke til at stoppe.

Pedro er med sine scoringer oppe på 10 sæsonmål, og det er ganske imponerende for kantspilleren, der ikke altid starter inde med prominente offensive holdkammerater som Messi, Neymar, Alexis Sánchez og Cesc Fabregas at konkurrere med.

Netop Fabregas scorede til 4-2 midtvejs i anden halvleg. Assisten stod ustyrlige Pedro såmænd for. Fabregas gjorde det også til 5-2 på et straffespark.

Barcelonas sejr betyder, at mestrene tager førstepladsen tilbage fra Atlético Madrid, som allerede var i aktion lørdag og vandt 3-2 over Levante. Både Barcelona og Atlético Madrid har 46 point, men Barcelonas målscore er lidt bedre.

Real Madrid er treer med 38 point og skal i aktion senere søndag aften mod Valencia på udebane.