Pellegrini afviser aftale med Manchester City

Roberto Mancini og Manchester City tabte højest overraskende finalen i FA-cuppen til næsten nedrykningsdømte Wigan lørdag aften. Det var næppe hvad den italienske manager havde brug for, efter en uge hvor der var blevet stillet spørgsmålstegn ved hans evner som frontfigur for de forsvarende engelske mestre.

På trods af en formodet andenplads og en plads i FA-cup-finalen, har italieneren mødt stor kritik, og nu spekuleres der for alvor i, om denne sæson er hans sidste i Manchester-klubben. Ifølge flere medier har Malagas træner Manuel Pellegrini stået klar til at overtage det eftertragtede trænersæde, men det afviser chileneren nu selv.

- Jeg benægter her og nu, at jeg er den nye træner i Manchester City. Jeg har ikke skrevet under på noget som helst, fastslår den 59-årige træner.

Det er ikke første gang, at Pellegrini har været eftertragtet af større europæiske klubber, og det tager han som et skulderklap.

- Jeg har været så heldig, at der hvert år har været interesse fra de store klubber. Jeg har dog en aftale med Malaga om ikke at tale med andre klubber. Jeg håber at de kommende uger vil bringe lidt afklaring for fremtiden i denne klub, siger chileneren.

Dermed afskriver den tidligere Real Madrid-træner heller ikke muligheden for, at han på et tidspunkt kan blive manager i en større klub igen, men understreger blot at der ikke er skrevet under på noget endnu.

Malaga ligger i øjeblikket på 6. pladsen, der giver adgang til EL-kvalfikation, men klubben har en straf hængende over hovedet, der udelukker dem fra europæisk fodbold i kommende sæson.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip