Pengene er fundet - Brøndby overlever!

Ud over de 60 mio. er der angiveligt også givet tilsagn om andre investormillioner, så den samlede gevinst i bedste fald passerer de 100 mio. kr. Dette beløb er dog usikkert, men vil givetvis blive præsenteret tirsdag.

En del af pengene kommer angiveligt fra IT-milliardær Thomas Rasmussen, der tidligere har vist sit store klubhjerte ved at være både sponsor og investere i rettighederne til Simon Makienok, og fra næstformand Benny Winther, der tidligere har været venlig med både lån og henstande, og som denne gang har accepteret at konvertere tilgodehavender i form af udlån for omkring 13 mio. til aktier.

Derudover skal en gruppe investorer have erklæret sig parate til at lægge et to-cifret millionbeløb, der skal bringe den samlede gevinst op over de 100 mio. kr. og dermed overstige de 85 mio. kr., der blev sat som et minimum, hvis Brøndby ved emissionens slutning lå i nedrykningsfare fra Superligaen, hvilken den mildest talt gør.

Om dette er uafhængigt af, om Brøndby rent sportsligt overlever i Superligaen eller ej, står indtil videre hen i det uvisse.

Indtil sent mandag aften sad Brøndbys bestyrelse i møde for at blive orienteret om det foreløbige resultat af emissionen, der dog allerede i går eftermiddags lod til at give et positivt resultat, lige som de løbende prognoser fra Danske Bank hovedsageligt har været optimistiske, siden emissionen blev skudt i gang for godt to uger siden.

Næstformand Benny Winther var da også positiv, da han ankom til mødet, og han havde tilsyneladende også fået de første oplysninger om, at minimumsbeløbet var tæt på at være sikret:

- Jeg håber på et positivt resultat, og baseret på de informationer, jeg har fået inden mødet, er jeg positiv. Positivt for mig er 60 mio. kr., sagde næstformand Benny Winther, da han ankom til bestyrelsesmødet.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip