Pengene strømmer fortsat ind i Real Madrid

Selvom det var FC Barcelona, der rendte med titlerne i sidste sæson, så fortsætter pengene med at vælte ind i Real Madrids klubkasse.

Hovedstadsklubben har offentliggjort regnskabet for det seneste år, og det viser et nettooverskud på hele 313 millioner kroner, hvilket er en stigning på 9,1 procent i forhold til året for.

Det skriver ESPN.

Stigningen i overskuddet skyldes blandt andet, at klubben har øget indtægterne med 9,4 procent, således at hele 4,93 milliarder kroner er løbet gennem klubbens økonomiafdeling på et år.

En del af indtægtsstigningen kommer fra spillersalg, noterer Real Madrid i regnskabet.

Til gengæld er klubbens gæld også vokset betragteligt. Godt 716 millioner kroner skylder klubben sine kreditorer, og det er 24 procent mere end i 2013/2014-sæsonen.

Real Madrid har de seneste somre haft for vane at lande nogle store spillere for voldsomme beløb, men i år glippede indkøbet af målmand David de Gea fra Manchester United, da papirerne i handlen blev sendt for sent til det spanske fodboldforbund.

Efter 0-0 i sæsonpremieren mod Sporting Gijón kom Real Madrid tilbage på rette spor i weekenden, da Real Betis blev besejret med 5-0.

/ritzau/

Dagens Gossip