Pengepalaver: Ekskonen Denise Richards sagsøger Charlie Sheen

I november stod den 50-årige skuespiller frem og fortalte, han var hiv-positiv, og nu står tv-stjernen over for en retssag.

Hans anden ekskone, skuespillerinden Denise Richards, sagsøger Sheen for ikke at betale nok i økonomisk bidrag til parrets to piger, 11-årige Sam og tiårige Lola.

Ifølge retsdokumenterne, som magasinet People er kommet i besiddelse af, kræver den 44-årige skuespillerinde 8,2 millioner danske kroner af Sheen.

Sheen købte Richards og pigerne et hus tæt på hans, men da han blev "mere og mere utilregnelig i sin opførsel over for dem, smed han familien ud og har ikke givet dem penge til et nyt hus som lovet", lyder det i dokumenterne.

Men Sheens advokat, Martin Singer, afviser alle anklager på vegne af sin kendte klient.

- Det er et desperat forsøg på at få penge. Charlie betaler for alle udgifter og skolegang, og det er stadig ikke nok for hende.

- Hun har fået 4,2 millioner kroner skattefrit hvert år i næsten ti år og omkring 70 millioner kroner under deres ægteskab, siger Singer, og det fik Richards til at rase over udlægningen.

- Martin Singer, som advokat burde du støtte en mors kamp for at holde tingene intakte for børnene. Det er deres penge - ikke mine eller din klients, skrev den tidligere Bond-babe på Twitter.

Sheen og Richards mødte hinanden i start 90'erne under indspilningerne til "Loaded Weapon 1", men fandt først sammen senere og giftede sig i 2002, men skilt igen i 2006.

"Two and a Half Men"-stjernen var tidligere verdens bedst betalte tv-skuespiller, ind til sprut, sex og stoffer smadrede hans karriere.

Sheen er fraskilt til tre og far til fem.

Der er endnu ikke sat en dato for den videre retssag.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip