Pengeproblemer forsinker populær serie

Fans bliver nødt til at væbne sig med tålmodighed, da produktionsselskabet bag successerien "House of Cards" har udskudt optagelserne af tredje sæson.

Optagelserne skulle have begyndt i foråret, men nu må Kevin Spacey og resten af holdet vente helt til juni, skriver BBC.

Årsagen er en strid mellem myndighederne i staten Maryland og produktionsselskabet Media Rights Capital, som handler om, at selskabet ikke står til at få det ønskede skattefradrag.

Ifølge BBC har første sæson af "House of Cards" modtaget 11 millioner dollar i fradrag, mens anden sæson af serien har fået 15 millioner. Selskabet ønsker igen et fradrag på 15 millioner til tredje sæson, men myndighederne har kun tilbudt halvdelen af beløbet.

Det er ganske almindeligt, at de forskellige stater i USA tilbyder de store produktionsselskaber "en gulerod" i form af skattefradrag, hvis selskaberne vælger at placere optagelserne hos dem, så produktionen kan gavne den lokale økonomi.

Direktøren i Media Rights Capital, Charlie Goldstein, har nu gjort det klart overfor myndighederne i Maryland, at selskabet er i gang med at se på andre lokationer til optagelserne i tilfældet af, at der ikke kommer en løsning på pengeproblemerne.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip