Penis-skamferet mand fra Slagelse dømt for voldtægt: Hårdt bid fældede ham

Manden forsøgte at voldtage en 18-årig kvinde på Klingenberg i Slagelse, men det stoppede brat, da hun bed ham voldsomt i penis.

Den 18-årige kvinde havde netop ringet efter sin kæreste, som ville komme og hente hende, men inden han nåede frem, havde den 24-årige truet hende til at trække sine bukser ned og væltet hende omkuld på fortovet.

Han forsøgte at gennemføre samleje med hende, hvilket mislykkedes. Derefter trak han hende ind i en gyde, hvor han tvang hende til oralsex, men da kvinden så kæresten køre forbi gyden, bed hun gerningsmanden i hans lem, hvorefter hun kunne løbe over til kæresten.

De ringede straks til politiet og sagde, at hun var blevet forsøgt voldtaget, og at hun havde bidt gerningsmanden i lemmet. Gerningsmanden, der havde fået voldsomme skader på sit lem, opsøgte en ven på et diskotek.

Vennen rettede henvendelse til politiet og sagde, at hans ven var blevet bidt i lemmet.

På den måde fandt man hurtigt frem til gerningsmanden. Retten i Næstved udmålte straffen til fængsel i 21 måneder og gerningsmanden, der er iransk statsborger, blev udvist af Danmark for bestandigt.

Han skal desuden betale 54.000 kr. i erstatning til pigen. Den 24-årige ankede dommen til Østre landsret med påstand om frifindelse.

Dagens Gossip