Pensionist får julegave 72 år efter han sendte sin ønskeseddel til julemanden

Den britiske pensionist David Haylock havde glemt alt om det brev, han sendte til julemanden som barn, men nu har han alligevel fået sin gave,

Det var dog ikke julemanden, der fandt brevet, men en bygningsarbejder, der var ved at rive kaminen ned i David Haylocks barndomshjem. 

Her fandt han brevet, som David Haylock havde sendt til julemanden for 72 år siden, og i stedet for at smide det ud, så valgte han at finde frem til afsenderen. 

Det lykkedes med en efterlysning på Facebook, og den nu 78-årige pensionist forklarede, at han havde sendt brevet da han var omkring seks år gammel. 

- Kære julemand, vil du ikke være sød at sende en Rupert Annual (populært hæfte til børn red.), og kridt, soldater og indianere, sutsko og et lille stykke legetøj, hvis du har noget til overs. Kærligst David, skrev han i brevet, der altså næsten endte med at gå i opfyldelse. 

- Det er længe siden, jeg sendte denne ønskeseddel, men det har virkelig været ventetiden værd. Helt fantastisk, faktisk, siger han til getreading. 

- Jeg sendte det under krigen, og keg kan huske hvordan jeg knælede ved kaminen med min mor og lagde brevet ind og ventede på at træk skulle føre brevet op i skorstenen, forklarer David Haylock.

Han har fået en gave af bygningsarbejderen, men når han har ventet 72 år allerede, så kan han godt vente med at åbne den juleaften. 

- Jeg vil virkelig gerne åbne gaven nu, men jeg må vente til juleaften, hvis jeg kan, siger han. 

 

Dagens Gossip