Person dræbt i nat: Derfor slås rockerne i Næstved

Tilbage i juni sendte medlemmer af Bandidos' afdelinger i Roskilde og Næstved et brev til afdelinger i hele Europa, hvor de fortalte, at de meldte sig ud af rockergruppen. Det gjorde de som en protest mod den øverste ledelse, som de mente holdt hånden over en stikker, hvilket sendte lederen af afdelingen i Næstved, Arash Hamedani, fire år i fængsel i en narkosag. Det skriver tv2.dk.

Læs også: Drab: Person slået ihjel i Næstved

- Fra denne morgen er BMC chapter Westside Denmark (Næstved) og BMC chapter King's City Denmark (Roskilde) lukket. Afdelingerne såvel som deres medlemmer findes ikke længere. Vi kan ikke længere lukke øjnene og ignorere visse medlemmer af Nationalens (ledelsen af Bandidos, red.) korruption, lyder det i brevet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Udbryderne er nu i bad standing hos Bandidos og bliver betragtet som fredsløse. Det har fortsat kontrollen over klubhuset på Præstøvej i Næstved, hvor de i dag kalder sig Westside Nation.

Politiet har i en længere periode forbudt alle adgang til kubhuset på grund af konflikten, som altså menes at have kostet en person livet i nat.

Her blev der kl. 1.15 skudt gennem vinduerne på et us på Morsøvej. En person blev ramt og døde. Tidligere på natten var der også blevet skudt mod en lejlighed på Kornbakken. Her blev ingen dog ramt.

Dagens Gossip