Person er alvorligt kvæstet efter påkørsel af vejarbejdere

Skrevet af admin

27/08/2015

Mest læste i dag

Herlev Ringvej er ved tretiden natten til torsdag genåbnet.

Det sker, efter at den i omkring fem timer onsdag aften og nat var spærret ved Herlev Hovedgade, fordi en bil kort før klokken 22.30 ramte en lastbil, der blev brugt ved et vejarbejde på ringvejen.

Bilens fører, en 36-årig mand, blev kørt til Rigshospitalets Traumecenter og blev i første omgang betegnet som "svært tilskadekommen", men Københavns Vestegns Politi oplyser ved 01-tiden, at han er uden for livsfare.

- Der befandt sig også tre personer, som var på arbejde ved vejarbejdet. To af dem kommer også til skade ved ulykken, men de er begge uden for livsfare og er kørt til henholdsvis Herlev Hospital og Rigshospitalet, siger vagtchef Thomas Christensen.

Ulykken skete et sted, hvor der foregår vejarbejde i forbindelse med den kommende letbane, der skal løbe langs Motorring 3.

Det betød, at vejbanen onsdag aften var snævret ind til ét spor.

- Noget tyder på, at føreren i bilen overser, at der kun er et spor, og han rammer lastbilen, der er i gang med at bore, siger Thomas Christensen.

En bilinspektør har været på stedet for at lave opmålingerne, der kan være med til at fastslå årsagen til ulykken, der blev anmeldt klokken 22.24.

/ritzau/