Pervers oste-elsker ville have schweizerost på dilleren

Det er bestemt ikke alle politirapporter, som indeholder sætningen "uanstændig opførsel med mejeriprodukter", men det er nu engang tilfældet hos politiet i Philadelphia i USA.

Her han man anholdt den 41-årige Christopher Pagano, som tilsyneladende har en noget speciel oste-fetich, der tvinger politiet til at bruge ovennævnte beskrivelse.

Den 41-årige mand er mistænkt for at være den perverse mand, som gennem en længere periode har generet kvinder med oste - og sine kønsdele. Det skriver Philly.com

LÆS OGSÅ: Mand på hospitalet efter syv uger med stiv diller

Ifølge flere anmeldelser opsøger Pagano kvinder på offentlige steder. Han har en schweizerost i hånden, og når han har fået kvindernes opmærksomhed, hiver han sit lem frem og beder dem om at placere mejeriproduktet på det.

Tre kvinder har i løbet af december og januar været udsat for den 41-årige perversiteter, og da den lokale avis Mayfair Townwatch skrev om anmeldelserne, væltede det ind med kommentarer fra kvinder, der havde haft samme oplevelse.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Det viser sig, at den perverse oste-elsker, der har fået tilnavnet "Swiss Cheese Pervert" også har været ret aktiv online.

Den store fokus på sagen, hjalp politiet, som kort tid efter kunne anholde Christopher Pagano for "uanstændig opførsel med mejeriprodukter." 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip