Peter Aalbæk: Nymphomaniac bliver Triers største værk

Først var der én film, så var der to, og nu er der så meget materiale, at alt er muligt.

Efter 268 manuskriptsider, 11 ugers optagelse og en enorm post-produktion med over 100 timers materiale vil Lars von Trier færdiggøre Nymphomaniac i slutningen af 2013.

Der har været megen snak og spekulationer omkring Nymphomaniac lige siden projektet blev offentliggjort. Filmens tema er et emne, der aldrig går af mode - sex.

Det er en bemærkelsesværdig historie om Joe, en 50-årig selv-diagnosticeret nymfoman, der ser tilbage på sit liv. Filmen har den største internationale rollebesætning nogensinde set i en Lars von Trier film, og indeholder nogle visuelt æstetiske valg, som heller ikke før er set i en Trier film.
Triers mangeårige partner og ven Peter Aalbæk Jensen udtaler:

- Denne film bliver med al sandsynlighed Lars von Triers hovedværk. Den rummer så meget potentiale i forhold til humor, storhed og visuel kvalitet, at det er en Lars von Trier i absolut storform. Lars har klippet en fjerdedel af materialet nu, og for en købmand som mig giver det smil på læben at se, at både lyst og latter går hånd i hånd med det store drama. Dette er Lars’ mest ambitiøse film til dato, siger Peter Aalbæk Jensen.

TrustNordisk, der håndterer det internationale salg af Nymphomaniac, sælger filmen ved dette års European Film Market.

Dagens Gossip