Peter Ankersen åbner for en fremtid i Esbjerg

Esbjergs succes i Superligaen og Europa gør, at en af holdets helt store profiler, Peter Ankersen, er klar til at lægge udlandsdrømmen på hylden

Esbjerg har været en af Superligaens helt store overraskelser i Superligaen. Flot spil har ikke alene gjort dem til et tophold herhjemme, det har også givet imponerende sejre i Europa League over Saint-Étienne og Standard Liege.

Den succes får nu én af holdets store profiler, Peter Ankersen, til at åbne op for, at han fortsætter i det vestjyske. Forsvarsspilleren har ellers tidligere fortalt, at han gerne ville til en større klub - og at der også allerede havde været bud efter ham i i sommerens transfervindue. 

   

Men Esbjergs flotte spil gør, at der nu skal ekstraordinære tilbud til for at lukke ham væk fra barndomsklubben:

- Esbjerg er stadig en mindre klub i Europa, men det er en klub, der er på vej frem, og jeg har ikke travlt. Min fremtid kommer an på, hvordan det går med Esbjerg - og om vi spiller os videre. Vi har gang i noget spændende, som jeg også gerne vil være en del af, siger Esbjerg-spilleren, der dog samtidigt erkender, at der selvfølgelig er nogle klubber, han ikke kan sige nej til:

- Hvis der kommer noget, jeg ikke kan sige nej til, så er jeg også klar til at tage videre. Det ved klubben også godt.

I august forsøgte FC København at hente Esbjerg-spilleren - og netop de forsvarende danske mestre er en af de klubber, som Ankersen ville have svært ved at sige nej til:

- Nu er jeg er ikke så glad for at sætte navn på, men jeg har også tidligere udtalt, at FCK er den eneste klub i Danmark, jeg kan se mig selv i. Så det skal enten være dem eller en stor klub i udlandet, hvis jeg skal videre, siger landsholdsspilleren, der i øjeblikket er samlet med landsholdet forud for VM-kvalifikationskampene mod Italien og Malta.

Her slås han med FCKs Lars Jacobsen om en plads i startopstillingen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip