Peter Bonde bliver hos Olsen

DBU har forlænget samarbejdet med landsholdets assistenttræner, Peter Bonde, så det løber frem til og med EM-slutrunden i Frankrig i sommeren 2016.

- Vi har et rigtigt spændende hold. Vi var godt nok gennem en hård kvalifikationsturnering sidst, og det er da et alvorligt bump på vejen, at vi ikke var dygtige nok til at komme med til VM-slutrunden til sommer, siger 55-årige Peter Bonde i en pressemeddelelse.

- Men når det er sagt, så kom vi fornuftigt ud af kvalifikationsturneringen, fordi vi har nogle talentfulde spillere allerede nu og nogle meget spændende spillere på vej, og det arbejde ser jeg meget frem til fortsat at være en del af.

Landstræner Morten Olsen ser frem til at fortsætte det mangeårige samarbejde med Peter Bonde.

- Mit samarbejde med Peter (Bonde, red.) er meget berigende, og det er vigtigt for kontinuiteten i vores arbejde med landsholdet, at Peter fortsat er med i gruppen. Han bidrager markant med sine kompetencer og analyser, udtaler Morten Olsen.

Peter Bonde tiltrådte som assistenttræner efter Keld Bordinggaard i sommeren 2006, da sidstnævnte overtog ansvaret for talenterne på U21-landsholdet.

/ritzau/

Dagens Gossip