Peter Gabriel skriver ny filmmusik

Den engelske rockveteran har skrevet underlægningsmusikken til en ny film og bidrager desuden med en sang til soundtracket.

Gabriel prøver kræfter med musikken til »Words With Gods«, der er et antologiprojekt bestående af ni kortfilm om religion og spiritualitet.

Blandt de deltagende instruktører er Mira Nair, Emir Kusturica og Hideo Nakata.
Produceren Lucas Akoskin fortæller branchebladet Hollywood Reporter, at Gabriels nye sang kommer til at sætte punktum for filmen »som et sidste budskab«.

Den 63-årige sanger og sangskriver har masser af erfaring med filmmediet. I 1988 leverede han således underlægningsmusikken til Martin Scorseses kontroversielle »Den sidste fristelse« og blev belønnet med en Grammy. Hans seneste produktioner på området var musikken til Phillip Noyces drama »Rabbit-Proof Fence« fra 2002 og en skæring til Pixars biografhit »Wall-E« i 2008.

I efteråret 2011 udsendte Gabriel albummet »New Blood«, der bød på orkesterversioner af skæringer fra hele hans karriere, men den tidligere Genesis-forsangers seneste studiealbum med nyt materiale ligger 11 år tilbage i tiden. Det var »Up«, der kom på gaden i september 2002.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip