Peter Gade: Jeg kunne ikke klare Camilla mere

Siden badmintonstjernerne, Peter Gade og Camilla Martin, gik fra hinanden, har rygterne sviret om mulige årsager til bruddet. Den gængse opfattelse har længe været, at det var Camilla Martin, der tog beslutningen, fordi hun havde fundet sammen med Peter Gades bedste ven. Den forklaring bliver nu skudt ned i Peter Gades nye selvbiografi. Det skriver Sporten.dk.

I 'Vinderen har altid ret...' taler badmintonstjernen for første gang ud om forholdet og afslører, at det var ham alene, der tog beslutningen.

- Jeg nåede et punkt, hvor jeg bare ikke længere orkede, at det gik så meget op og ned, og da jeg havde truffet beslutningen, var jeg meget afklaret. Camilla kunne ikke forstå, at jeg kunne være så afklaret, men jeg havde gjort alt, hvad jeg kunne, jeg havde ikke mere at give af, jeg ville videre, skriver Peter Gade i bogen.

Han har selv et bud på, hvorfor Camilla Martin var så svær at leve sammen med.

- Camilla havde et problemfyldt forhold til sin mor, og det havde stor indflydelse på Camillas væremåde. Det var noget, jeg allerede havde talt meget med hende om, da vi var venner, og da vi blev kærester, var det noget, jeg fortsat forsøgte at hjælpe hende med, og som hun naturligvis også selv arbejdede med. Hendes humør kunne hurtigt skifte, og når vi var af sted på turene, sad jeg flere gange til langt ud på natten for at trøste hende og snakke med hende, før vi skulle spille dagen efter, skriver badmintonstjernen.

Selvbiografien er skrevet i samarbejde med journalisten Kristine Jægesen Wilkens og udkommer den 16. oktober.

Kilde: Sporten.dk

 

Dagens Gossip