Peter Regin scorer i sin anden kamp for Chicago

28/02/2014

Det er tre uger siden, at den danske ishockeyspiller Peter Regin skiftede fra New York Islanders til Chicago Blackhawks i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Han fik lyndebut for klubben, men siden har ligaen ligget stille på grund af ishockeyturneringen ved OL i Sotji.

Nu er den i gang igen, og torsdag spillede Peter Regin sin anden kamp for Chicago Blackhawks. Det markerede han ved at score sit første mål for klubben.

Der resterede bare 11 sekunder af kampen, da han modtog pucken et par meter fra mål og scorede sikkert til 1-2 mod New York Rangers.

Sidstnævnte havde bragt sig på vinderkurs med en scoring midt i første periode og yderligere én fem minutter før udløbet af den tredje periode.

Trods den meget sene reducering var Chicago Blackhawks faktisk tæt på at udligne efter et nærgående forsøg tre sekunder før tid, men målmanden sikrede New York Rangers en 2-1-sejr.

Lars Eller var med til at vinde for Montreal Canadiens over Pittsburgh Penguins. Cifrene lød 6-5 efter straffeslag. Lars Eller misbrugte sit straffe i afgørelsen.

Også Mikkel Bødker misbrugte i straffeslagskonkurrencen, hvilket medvirkede til Phoenix Coyotes' nederlag til Winnipeg Jets.