Peter Regin ved ikke, om han er købt eller solgt

Købt eller solgt? Det er spørgsmålet for den danske center i Ottawa Senators, Peter Regin. Playmakeren har ikke været med i de seneste 18 kampe, deraf ni i playoff, og kan have spillet sin sidste kamp for den canadiske NHL-klub.

Sidst han var på isen i NHL var 9. april mod Tampa Bay Lightning, og natten til lørdag dansk tid risikerer han, at sæsonen er slut. Ottawa Senators er den eneste af de syv danske NHL-klubber, der stadig lever. Om end det ser ud til at være på lånt tid.

Senatorerne er efter 3-7 nederlaget i den fjerde kamp til Pittsburgh Penguins bagud 1-3 i serien, så der er matchbold til Sidney Crosby & co. i Pittsburgh. Peter Regin er i den frustrerende situation, at selv om han træner stenhårdt for at erobre sin tabte plads tilbage, bliver han ikke brugt. Og efter denne sæson udløber hans ét års one-way kontrakt.

Hvis Ottawa Senators ikke tror på ham, selv om han er ovre sine skader, er det tvivlsomt, om de vil tilbyde en ny kontrakt. Peter Regin er gået målløs fra sine 27 kampe i denne sæson, hvor det blot er blevet til tre assists. Siden debuten i sæsonen 2008/09 er det blevet til 184 NHL-kampe med 22 mål og 37 assist.

Det lykkedes ikke sporten.dk torsdag at få en kommentar fra forwarden, Per Bäckman kalder den bedste spiller, han har haft på det danske landshold.

Jannik Hansen og Nicklas Jensen skal have ny cheftræner i Vancouver Canucks, efter at Alain Vigneault og de to hjælpetrænere er blevet fyret. Efter Stanley Cup-finalen i 2011 har Vancouver Canucks haft et par dårlige år, som kulminerede med 0-4 nederlaget til San Jose Sharks i første runde i playoff. Det kostede jobbet.

Dagens Gossip