Peter Schmeichel søger manager-job til sommer

Målmanden, der blev kåret til verdens bedste for godt 20 år siden, har både været klubejer i Hvidovre, studievært på TV3s Champions League-programmer og været med i udsendelsesrækken i 'Dirty Jobs' på Discovery Channel, foruden at stå i spidsen for en investorgruppe, der i 2007 forsøgte at købe sig ind i Brøndby.

Nu fastslår den 49-årige dansker, at han er klar til at gå i gang med nye udfordringer som manager for en fodboldklub.

Mandag formiddag indbød Schmeichel sine followers på Twitter til at stille ham spørgsmål om hvad som helst, og så ville han svare på så mange som muligt.

Og den tidligere målmand gjorde det i flere tweets krystalklart, at han satser på at få et job som manager til sommer.

På spørgsmålet om, hvorvidt han nogensinde vil arbejde som manager, svarede Schmeichel:

- Ja, jeg starter jobsøgningen til sommer.

Et svar, der formentlig dækker over, at Schmeichel allerede har sendt følere ud på markedet med forhåbninger om at få chancen som manager i en mindre klub i England eller eventuelt starte som manager-assistent i en større klub.

- Hvis Ferguson tilbød dig jobbet som hans assistent ville du så tage imod det, lød et andet spørgsmål.

- Ja, var det korte svar fra Schmeichel, der dog også bekræftede, at han er interesseret i jobs i mindre prestigefyldte omgivelser.

- Ville du overveje at være manager for et Championship-hold?

- Ja, lød svaret igen fra Schmeichel, der som svar på et andet spørgsmål i øvrigt afviste, at han ville sige ja, hvis han nogensinde blev tilbudt jobbet som manager i Manchester City, den samme klub, hvor han afsluttede sin aktive karriere.

Danskeren fastslog i øvrigt i et andet svar, at han ikke har nogen gode minder overhovedet fra sin tid i City, sæsonen 2002-03, hvor han spillede 29 kampe.

Hans hjerte er stadig hos Manchester United, hvor Schmeichel spillede en stor rolle i årene 1991-99 og blandt andet var med til at vinde Champions League.

Dagens Gossip