Peter Sørensen: Fyring kommer ikke bag på mig

Peter Sørensen nåede kun to betydende kampe som AGF-træner i 2014. Det blev til et 1-1-resultat hjemme mod FC København i Superligaen og et 1-4-nederlag hjemme til AaB i pokalturneringen.

Oveni de svigtende resultater har der i perioder været en del uro omkring Peter Sørensen i denne sæson og især i de seneste dage, så fyringen kommer ikke som et chok.

- Jeg kender spillet. Der har været meget polemik de seneste dage. Der har været nogle svingende - og for mange dårlige resultater i 2013, så derfor kommer fyringen ikke voldsomt bag på mig, siger Peter Sørensen til DR Sporten.

Han mener stadig, at han kunne have bragt AGF længere op i tabellen, men det fik han ikke mulighed for.

- Jeg synes, at vi havde en realistisk mulighed for at ende der, hvor vi har sat en målsætning op om at ende, siger han.

Peter Sørensen er blevet kritiseret for at have haft en alt for hård og kontant ledelsesstil, men det afviser han.

- Jeg er, den jeg er. Det var jeg, da jeg kom, og det er jeg stadigvæk. Hvis det ikke havde været sådan, så ville jeg have svært ved at se mig selv i øjnene og svært ved at gå ud gennem fordøren, fastslår han.

- Jeg synes, at en træners fremmeste dyd er at på et fagligt og sagligt grundlag at sætte det bedst mulige hold sammen og have en medmenneskelig indsigt hos den enkelte spiller.

- Indimellem har det nogle konsekvenser, og der er nogle negative beslutninger, der skal træffes. Det har jeg så gjort så godt, jeg nu kunne, lyder det fra Peter Sørensen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip