Petr Cech slår rent bur-rekord og øjner mesterskabet

Petr Cech cementerede mandag aften sin position som en af de bedste målmænd, der nogensinde har spillet i den engelske Premier League.

Den tjekkiske Arsenal-målmand holdt buret rent for 170. gang, da Arsenal vandt 2-0 over Bournemouth. Dermed går han forbi den tidligere engelske landsholdsmålmand David James på listen over flest clean sheets i Premier League.

- Jeg føler mig rigtig stolt, fordi jeg synes, at det her er den bedste liga i verden og en af de sværeste ligaer at spille i som målmand. Så at opnå denne her rekord er en stor personlig bedrift, siger Petr Cech.

Cech kom til Arsenal inden denne sæson fra London-rivalerne fra Chelsea. I Chelsea blev det til 162 clean sheets i løbet af 11 sæsoner på Stamford Bridge.

- Det, der gør mig mest glad, er, at mine clean sheets indtil videre har resulteret i fire Premier League-trofæer i min karriere, siger Cech.

Med mandagens sejr over Bournemouth spillede Arsenal sig op på førstepladsen i Premier League. Og 33-årige Cech håber, at han kan bidrage til, at Arsenal for første gang siden 2004 henter det engelske mesterskab.

- Forhåbentlig kan vi opnå endnu flere clean sheets i denne sæson, så vi kan fejre det, når sæsonen er færdig. Det er vigtigere end min rekord, fortæller Cech.

Arsenal tager lørdag imod Newcastle, der i øjeblikket ligger tredjesidst i Premier League.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip