Pharell auktionerer sin Grammy-hat

Hvis man har undret sig over, hvordan man anskaffer sig en hat magen til den, som Pharrell Williams havde på ved årets Grammy, så er det nu, der skal spidses ører.

Pharrell Williams er nemlig gået sammen med hjemmesiden eBay, hvor han vil bortauktionere sin hat, som er designet af Vivienne Westwood. Pengene vil gå til Williams' egen velgørenhedsorganisation, "From One Hand To Another".

- Jeg giver den hat, jeg havde på til Grammy uddelingen, væk, så jeg kan hjælpe udsatte børn med at få de skoleredskaber, de har brug for. "From One Hand To Another" er dedikeret til at give børn oplevelser, der kombinerer deres passion, udfordrer deres sind og forbereder dem på succes i livet, siger Pharrell Williams.

"Get Lucky"-sangerens store hat fik masser af opmærksomhed ved årets Grammy, der løb af stablen i januar. Her optrådte han med sangen "Get Lucky" sammen med Daft Punk og Stevie Wonder.

Hatten blev sat til salg torsdag aften amerikansk tid sammen med en bunke tøj. Tøjet har en startpris på 10.500 dollar, eller 57,169 danske kroner, og der kan bydes på det frem til 2. marts.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip