Pharrell Williams leverede stribevis af hits

Det var hit på hit på hit, da Pharrell Williams onsdag aften spillede op til fest på Roskilde Festival.

Hitmageren havde sammensat en sætliste med lidt af hvert fra sin karriere. Han spillede selvfølgelig en del af sine egne sange. Men han gravede også dybt i bagkataloget, hvor han hev nogle af de allerstørste hits frem, som han har medvirket på.

På trods af at Pharrell Williams gang på gang råbte "Copenhagen", selvom han altså befandt sig 35 kilometer vest for hovedstaden, så virkede han veloplagt og i fin form. Og det er ikke til at forstå, at manden er 42 år.

Pharrell Williams lagde ud med en håndfuld af sine nyere sange, men derefter proklamerede han, at han ville tage publikum med tilbage i tiden.

Og som sagt så gjort. Pharrell kastede sig ud i et medley, hvor han spillede nogle af de største hits, som han har været med til at producere. Det var ikke småting. Både Jay Z's "I Just Wanna Love U" og Kendrick Lamars "Alright" var iblandt.

Derefter spillede han fire af de største hits, som han havde med gruppen N.E.R.D. (No-one Ever Really Dies), hvor han på sangen "She Wants To Move" havde inviteret massevis af danske kvinder med på scenen, hvor der blev festet på livet løs.

Onsdag aften var som sagt en stor hitparade på Roskilde Festival. Selv da Pharrell forlod scenen for en stund og overlod den til sine dansere, ja så bragede hits som Britney Spears' "I'm a Slave 4 U" og Kelis' "Milkshake" ud til publikum. Begge sange er produceret af Pharrell.

Pharrell var i gavehumør, og det var nok de færreste festivalgæster, som havde forventet at høre hits som Snoop Dogs "Drop It Like It's Hot" og Gwen Stefanis "Hollaback Girl" på Orange Scene.

Hitsene blev bare større i takt med, at mørket faldt på. De største bifald fra publikum kom, da Pharrell Williams efter hinanden spillede Robin Thickes "Blurred Lines" og Daft Punks "Get Lucky", som begge er store hits, hvor Pharrell leverer gæstevokal.

Og så havde han endda gemt sit eget monsterhit fra sidste år "Happy" til ekstranummer.

Efter halvanden time med nogle af de største hits i nyere tids populærmusik, så rundede Pharrell Williams af, som han startede. Han spillede sit nyeste nummer "Freedom", men denne gang krydret med en frihedstale og en knyttet næve mod himlen.

Pharrell Williams gav publikum en fest og tog folk med på tur igennem hele hans musikkarriere de seneste 15 år, hvor han har været en af de vigtigste skikkelser i populærmusikken.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip