Philadelphia 76'ers sætter rekord med 27 nederlag i træk

Skrevet af admin

28/11/2015

Mest læste i dag

Det er formentlig ikke en af de rekorder, der bliver fejret voldsomt.

Men ikke desto mindre spillede NBA-holdet Philadelphia 76'ers sig ind i historiebøgerne natten til lørdag.

Med et nederlag på 114-116 til Houston Rockets har Philadelphia 76'ers nemlig nu rekorden for flest nederlag på stribe i den bedste amerikanske basketliga.

Nederlaget var det 27. i træk over to NBA-sæsoner for Philadelphia 76'ers, og ifølge britiske BBC dækker den kedelige rekord ikke kun over NBA. Det er samtidig den længste række af nederlag på tværs af alle de store professionelle sportsgrene i USA.

Efter de tre første quarters var Philadelphia bagud, men indledte fjerde quarter forrygende og kom foran 104-97. Den føring holdt dog ikke grundet et godt Houston-comeback, og så måtte 76'ers endnu engang forlade banen som det tabende hold.

Philadelphia 76'ers er generelt inde i nogle drøje år. Den seneste tur i slutspillet var tilbage i 2011/2012-sæsonen.

Den tidligere rekord for flest nederlag i træk i NBA var holdet faktisk også medindehaver af - sammen med Cleveland Cavaliers, der tabte 26 kampe i træk i sæsonen 2010/11.

Og det kan meget let gå fra ondt til værre for Philadelphia 76'ers.

Bare et enkelt nederlag mere vil nemlig bringe holdet op på 18 nederlag i træk fra begyndelsen af en sæson, og det vil være en tangering af rekorden, som New Jersey Nets satte i 2009/2010-sæsonen.

Det er desuden blot få dage siden, at en rekord i den lidt sjovere ende af skalaen blev slået i NBA.

De forsvarende mestre Golden State Warriors har vundet de første 16 kampe i sæsonen, og det er den bedste sæsonstart af noget hold i NBA-historien.

Med nederlaget til Houston Rockets er Philadelphia 76'ers også suverænt sidst i Eastern Conference i denne sæson. Houston Rockets er på 11.-pladsen i Western Conference.

Andetsteds stod megastjernen LeBron James for 25 point og 13 rebounds, da Cleveland Cavaliers vandt 95-90 over Charlotte Hornets og cementerede sin førsteplads i Eastern Conference.

/ritzau/