Philip Seymour Hoffman fundet død

Det er formentlig en overdosis, som har taget livet af skuespilleren Philip Seymour Hoffman. Han blev ifølge de første oplysninger fundet på badeværerelset i lejligheden i Greenwich Village i New York, hvor han stadig havde nålen sidddende i armen. Det skiver New York Post.

Skuespilleren, der blev 46 år, er blandt andet kendt fra filmen "Capote", der indbragte ham en Oscar for bedste skuespilpræstation. Han huskes desuden for sine roller i film som "The Big Lebowski" og "Boogie Nights".

For en uges tid siden var der forlydender på Facebook og internetmedier om, at Philip Seymour Hoffman faktisk var død, men det viste sig dengang, at være et fupnummer.

Ifølge nuhedbureauetAFP blev politiet kaldt til skuespillerens lejlighed omkring klokken 17.15 dansk tid. New York Times skriver, at skuespilleren blev fundet af en ven, der ikke kunne få liv i Hoffman.

Avisen citerer en politikilde for at sige, at årsagen til dødsfaldet umiddelbart ser ud til at være en overdosis.

Philip Seymour Hoffman havde angiveligt en del problemer med misbrug. ifølge magasinet Forbes var Hoffman i maj i fjor på afvænning på grund af heroinmisbrug.

Han skal have haft misbrugsproblemer allerede som ung, men i de seneste to årtier holdt han stien ren - med undtagelse af en periode i 2013, hvor han faldt i igen.

Philip Seymour Hoffman havde en søn og to døtre med sin livslange partner, Mimi O'Donnell.

Dagens Gossip