Philips i kamp mod falske bilpærer

Godt lys på bilen er essentielt for sikkerheden på vejene og har stor betydning for bilisternes sigtbarhed og reaktionstid. Derfor ser Philips det som et alvorligt problem, at der i stigende grad florerer piratkopier af Philips-Xenonlamper, som giver bilisterne en falsk tryghed på vejene.

Bliv ven med Dagens Biler på Facebook - Klik her

For at komme problemet til livs har Philips Automotive nu som de første på markedet et ægthedscertifikat, der gennem en unik, avanceret teknologi kan beskytte værksteder og bilister mod falske produkter.

- Vi mener ikke, at vores forhandlere og bilisterne kan være tjent med, at der findes disse dårlige efterligninger på markedet. Kopiprodukterne er af ringe kvalitet og kan derfor blænde modkørende og skabe utryghed. Falske Xenon-lamper giver ikke nok lys på vejen, og i værste fald kan det forårsage ulykker på vejene. Derfor opfordrer vi på det kraftigste vores forhandlere til altid kun at købe ægte Philips-xenonlamper, og med de nye ægthedscertifikater kan man let tjekke, om det er den ægte vare, man har fået hjem, siger Anders Grønbech, salgschef hos Philips Automotive.

Læs også: Volkswagen Total - Alt-i-en-pris

Det er ulovligt at købe, sælge eller være i besiddelse af de forfalskede pærer, men hidtil har det været svært at gennemskue, hvornår der var tale om kopiprodukter. Derfor har hver pakke med Philips-xenonlamper nu fået en unik sikkerhedskode, der glinser i regnbuefarver i kraftigt lys, som garanterer produktets ægthed.

Herudover kan ægtheden hurtigt og nemt verificeres online.

Dagens Gossip