Pia Kjærsgaard afviser Akkaris invitation

Det slår Dansk Folkepartis værdiordfører og tidligere partiformand fuldkommen fast, efter at Akkari har udtrykt ønske om at møde Pia Kjærsgaard og rådgive hende om de dele af Danmarks islamistiske miljø, der ifølge Akkari bør fokuseres på fra politisk hold.

»Nej, det vil jeg ikke. Der er - ser det ud til - en omvendelse hos Akkari, men det kan der jo også være hos en hvilken som helst anden forbryder som Jørn »Jønke« Nielsen eller Peter Lundin. Jeg må sige, at der er måske andre steder at græde ud end ved min skulder, og jeg tror, vi har hørt tilstrækkeligt om, hvad Akkari mener om de her ting,« siger Pia Kjærsgaard.

»Jeg tror ikke, han kan fortælle mig noget nyt, andet end hvad jeg har hørt og oplevet i de sidste tre-fire uger, hvor han har været på sådan en medierundrejse,« siger hun.

Ahmed Akkari, der er tidligere imam, har i den seneste tid optrådt i de landsdækkende medier, hvor han har beklaget sin rolle under Muhammed-krisen i 2005. Her var han talsmand for en række muslimske organisationer, heriblandt Islamisk Trossamfund, der protesterede mod de 12 Muhammed-tegninger i Jyllands-Posten.

Akkari rejste desuden til Mellemøsten og var med til at protestere mod Jyllands-Postens karikaturtegninger af profeten Muhammed.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu.

Han har undskyldt sin opførsel og sine handlinger under Muhammed-krisen over for tegneren Kurt Westergaard og den daværende radikale politiker Naser Khader, ligesom Akkari også har gået bodsgang på BBC.

Men det er ikke nok, mener Pia Kjærsgaard.

»Jeg vil opfordre Akkari til at bestille en billet til Mellemøsten, tage en lang rundrejse og fortælle i Mellemøsten, at han nu fuldstændig har vendt op og ned på sit livssyn, bestille medietid hos Al Jazeera og fortælle på arabisk, at det, som han og andre ligesindede gjorde under Muhammed-krisen, var lodret forkert,« siger Pia Kjærsgaard.

Ahmed Akkari vil ikke i detaljer fortælle, hvor han mener, at Pia Kjærsgaard og de øvrige politikere bør rette fokusset mod islamister i Danmark, men siger, at det blandt andet drejer sig om de islamiske foreninger og skoler, som ifølge den tidligere imam udgør et helt centralt problem herhjemme gennem deres kontakt til »almindelige muslimer«.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip