Pia Kjærsgaard: Man må da gerne flirte

Pia Kjærsgaard er kendt som den tidligere formand for Dansk Folkeparti, der gerne tager en politisk debat om alt fra ældreplejen til integrationspolitik.

Og politik kræver sin kvinde – nogen vil måske sige at det kræver sin mand. Men kvinder skal passe på med at blive alt for maskuline, mener Pia Kjærsgaard.

- Mange kvinder nu bliver hurtigt lidt maskuline, verbalt og udseendemæssigt. Jeg synes, kvinder skal lægge vægt på kvindeligheden. Man skal ikke udnytte det, men man jo altid gerne flirte lidt, siger hun til søndag.dk.

Jeg er en kvinde, ikke en mand

Pia Kjærsgaard kan med sine egne ord godt lide at være en kvinde, og hun gør, hvad hun kan for at føle sig kvindelig. Kønnet er ikke noget, man skal spille på, men det er vigtigt at være bevidst om, hvad man er.

- Jeg er en kvinde, ikke en mand. Selvfølgelig skal man som kvinde tænke over, at man er et feminint væsen og ikke et maskulint. Det er noget, jeg synes, man skal tænke over hele sit liv, siger hun.

Pia Kjærsgaards politiske modstander Helle Thorning-Schmidt prioriterer tid til motion. På søndag.dk fortæller hun, hvordan hun holder sig i form

Det betyder meget at være velplejet

Selv føler hun sig som en kvinde, når hun er velplejet og tilpas i sin egen krop. Med grundlaget i orden skal der ikke meget andet end lidt makeup til, før hun kan smutte ud af døren.

- Livet som politiker byder jævnligt på pludselige opgaver, og der er ikke altid tid til de store skønhedsritualer med makeup og styling, inden jeg skal være på, siger Pia Kjærsgaard.

Signe Svendsen: Jeg er ikke særlig kvindeagtig. Hvorfor? Få svaret på søndag.dk

Derfor sørger Pia for at dyrke sin kvindelighed med massage, wellness og frisørbesøg. Så føler hun, at bunden lagt.

- Det betyder meget for mig at føle mig velplejet, og derfor investerer jeg mere i for eksempel wellness, end jeg gør i nyt tøj. Det giver mig en følelse af kvindelighed, siger hun

Af Mie Schou, SØNDAG/NewsDesk Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip