Pia Kjærsgaards søn: Derfor har jeg holdt min familiebaggrund hemmelig

Det er nok de færreste, der bevidst vælger at holde sin familiemæssige baggrund hemmelig for ikke at blive kædet sammen med sin mor.

Men det er altså tilfældet for Pia Kjærsgaards søn, Troels Thorup Gamst, der, som det kan læses, heller ikke har taget sit mors efternavn.

I et større eksklusivt interview i dagens Ekstra Bladet, står politikerens søn nu frem, og fortæller hvorfor, det i mange år har skulle være en velbevaret hemmelighed.

- Det er noget, som er sket gradvist, og det går mange år tilbage. Jeg vil tro, at det startede i slutningen af min teenagetid, fordi folk har haft den holdning til min mor, som de har haft. Og den måde som de har reageret på i skolen. Nok mere lærerne end kammeraterne, der var lidt ligeglade. Derfor lærte jeg hurtigt, at det nok var meget godt bare at være mig, uden at de vidste, hvem min mor var, siger Troels Gamst, til Ekstra Bladet.

Læs også: Mette F. bejler til Dansk Folkeparti om politisk parløb

Her fortæller han også til mediet, at det er at ville være sig selv, uden at skulle sammenlignes med sin mor, til tider også har frustrerende.

Det betød nemlig for Troels Thorup Gamst, at han ikke kunne fortælles om, hvad hans mor lavede, lige som alle andre. Og det selv langt op fyrrene.

I dag har han lagt arbejdet som socialpædagog med unge indvandrere på hylden for at blive en del af Dansk Folkeparti.

Følg Dagens Politik for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip