Pia Olsen Dyhr besøger Esbjerg og Kolding

Handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr besøger i morgen en række virksomheder i Esbjerg og Kolding samt Designskolen i Kolding. Besøgene er et led i en Danmarksturne, der vil bringe handels- og investeringsministeren rundt i hele landet.

Målet med turneen er at bringe ministeren i øjenhøjde med de virksomheder, som hun i sit politiske arbejde skal hjælpe ud på eksportmarkederne og hjælpe med at fastholde arbejdspladser i Danmark.

Under besøget i Esbjerg og Kolding vil ministeren besøge SE´s kommende domicil og vil efterfølgende besøge Arovit, for at se nærmere på de energiløsninger som SE har indført her.

Herefter vil Pia Olsen Dyhr besøge Designskolen i Kolding. Målet med dette besøg er at finde frem til hvordan investeringsfremmeindsatsen kan styrkes og dermed tiltrække flere udenlandske designvirksomheder til Danmark. Desuden vil ministeren og skolens rektor Elsebeth Gerner Nielsen drøfte muligheder og udfordringer for danske designere, der skal til at eksportere deres design samt fremme øget strategisk samarbejde mellem Eksportrådet og Designskolen. Pia Olsen Dyhr vil få en rundtur på skolen og blive præsenteret for tre forskellige designprojekter og dialog med de studerende.

Om eftermiddagen besøger Pia Olsen Dyhr virksomheden AH-Industries i Bjert og slutter af med besøg på Alfa Laval i Kolding.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip