Pierre-Emile Højbjerg hjælper Schalke til sejr i Köln

Fodboldspilleren Pierre-Emile Højbjerg indtog en markant birolle, da Schalke 04 lørdag vandt 3-1 ude over FC Köln i Bundesligaen.

Midtbanespilleren, der efter en svær periode er startet inde i Schalkes tre seneste kampe, var med i kampens to første mål.

Allerede i det andet minut begik hjemmeholdets Dominic Maroh straffespark på Pierre-Emile Højbjerg, og det blev sikkert udnyttet af Klaas-Jan Huntelaar.

Midt i første halvleg var den 20-årige dansker endnu en gang involveret i en scoring.

Pierre-Emile Højbjerg lagde i straffesparksfeltet bolden tilbage til Max Meyer, der efter et træk kanonerede bolden i mål til 2-0.

Leonardo Bittencourt fik reduceret før pausen for Köln, der havde Frederik Sørensen med i forsvaret i hele kampen.

Den 23-årige dansker var for anden kamp i træk med fra start for Köln, efter at også han har været uden for startopstillingen i et stykke tid.

Et kvarter før tid kom Franco Di Santo på scoringstavlen for Schalke, få minutter efter at han havde afløst Klaas-Jan Huntelaar.

Med sejren kom Schalke 04 op på fjerdepladsen i Bundesligaen med 41 point for 25 kampe.

FC Köln er nummer 11 med 30 point.

Jannik Vestergaard spillede hele kampen, da Werder Bremen vandt 4-1 hjemme over Hannover 96, der var uden de skadede Leon Andreasen og Uffe Bech.

Hannover 96 er isoleret i bunden med 17 point.

Wolfsburg havde endnu en gang udeladt Nicklas Bendtner fra truppen i hjemmekampen mod Borussia Mönchengladbach, der til gengæld havde Andreas Christensen med i hele kampen.

Wolfsburg endte med at vinde kampen 2-1.

Augsburgs Ja-Cheol Koo havde en stor dag i hjemmekampen mod Leverkusen.

Sydkoreaneren scorede kampens tre første mål og blev således noteret for et hattrick, men desværre for Ja-Cheol Koo var det ikke nok til sejr, eftersom kampen endte 3-3.

Senere lørdag aften tager Borussia Dortmund imod Bayern München i kampen mellem de to bedst placerede hold i Bundesligaen.

Bayern fører ligaen med 62 point for 24 kampe, mens Dortmund er nummer to med 57 point.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip